Колеги дайте идея как да стигна до вътрешността на обтекателя на страничното огледало на 156, че ми тупурка ужасно по неравносттите. Четох някъде, че се извърта стъклото да крайност и с отверкар опитах, но се отказах понеже усетих как съм на ръба да счупя стъклото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разглобяване на огледало - Алфа 156
Collapse
X
-
Не съм сигурен, но мисля, че по памет от долу имаше винт и като се развие цялото стъкмо заедно с механизма излиза напред. Но може и да се бъркам с друга кола... огледай го... може и да не се бъркам.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Аз също трябва да правя тая процедура някой ден, ама предния пък като се мъчих ме фана шубе да не спраскам стъклото, въпреки че вях на едно опитно огледало - макар че колега ми е казвал че се отделя стъклото не ми се рискуваше чак толкова"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първо прочети това,а после напъвай на щипките.
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...E5%E4%E0%EB%EEAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment